OVER DEZE WEBSITE

Over deze website

Tja, en wat doet zo’n autodidact als ik nu met een eigen website?

Ik pretendeer absoluut niet de wijsheid in pacht te hebben, integendeel. Bij vrijwel ieder nieuw schilderij komt er een moment met een impasse, ik loop vast, vind een deel of zelfs het hele werk niet fraai. Dan ga ik lezen, experimenteren, zoeken naar een passende techniek, een juist palet, een betere compositie of een technische oplossing. Soms lukt dat. Maar het komt ook voor dat ik het werk opzij zet. Na verloop van tijd kun je het werk beter beschouwen. Dan ga ik er mee aan de slag. En soms zijn enkele ingrepen voldoende om het werk alsnog naar volle tevredenheid te voltooien. Gaandeweg, door vallen en opstaan, leer ik.

Ik maak geregeld aantekeningen en foto’s. Er ontstaat zo een aardig naslagwerk. Het leek me waardevol. Via deze website wil ik die ervaring met jullie delen. Wat waren mijn valkuilen, waar liep ik tegenaan en welke oplossingen heb ik er voor gevonden?

Ik stel jullie opmerkingen, adviezen en feedback enorm op prijs. Heb je iets te melden, stuur me dan een berichtje. Ik zal daar met aandacht op reageren. Contact

En of mijn werk fraai is en zelfs tot kunst behoort …. dat mogen jullie zelf beoordelen.

En mocht iemand geïnteresseerd zijn in de aankoop van één van mijn werken, dan is dat mooi meegenomen. Ik ben er blij mee en kan daardoor weer nieuwe verf en materialen bekostigen. Eigen werk – Portfolio

Veel “surf-plezier” op mijn website.

Pieter Broertjes
(roepnaam: Piet)

Zie ook: Roots – Eeen familie van Verfmakers & Lakstokers