DRIEHOEKIGE SCHUINE KWASTEN – DAT WERKT HANDIG!

Ik kwam ze tegen in de gewone huis, tuin en keuken verfwinkel, driehoekige kwasten. Ze zijn nu mijn favoriet.

Kijk, dat is nou een mooie aanvulling op mijn set aan kwasten en penselen. Lekkere grote langharige kwasten met een driehoekige vorm en een aangeschuinde punt. Je kunt de toets enorm goed varieren door de stand van de kwast t.o.v. het schilderij te veranderen. Gebruik de punt, de brede kant, het vlak etc.  De haren zijn van een kunstvezel (nylon denk ik). De kwast is geschikt voor water- en terpentine verdunbare verf. De kwast laat zich makkelijk reinigen. Deze kwast is leverbaar in maat 15 mm en 20 mm en wordt geleverd met een gratis afdekkapje.

Deze ANZA Platinum Precision Pro kwasten koop ik in de gewone verfwinkel (Bolsward). In ART winkels ben ik deze kwasten nog niet tegengekomen.