31 MAART – 30 JUNI 2023 – EXPOSTIE IN HET ANTHONIUS ZIEKENHUIS TE SNEEK

Expositie Anthonius Ziekenhuis 2e kwartaal 2023

Het Anthonius Ziekenhuis te Sneek stelt mij in de gelegenheid om, vanaf 31 maart tot 30 juni 2023, mijn werk te exposeren. Je vindt mijn schilderijen op de galerij van de 2 etage.

Kunst speelt een belangrijke rol in het ziekenhuis van Antonius. Doel van kunst is het bijdragen aan een goed werk- en leefklimaat in het ziekenhuis. Kunstwerken zijn soms herkenningspunten (oriëntatiepunten) voor patiënten, bezoekers en medewerkers. In de gang op de begane grond, eerste en tweede verdieping op de galerijen van de poliklinieken zijn exposities van verschillende kunstenaars te zien.

“Hoe een balletje kan rollen”: De kunstcommissie van het Anthonius Ziekenhuis kreeg mijn werk “in the picture” via mijn deelname aan Makkum Art.