1 APRIL – 30 JUNI 2023 – EXPOSITIE IN HET ANTONIUS ZIEKENHUIS TE SNEEK

Expositie Antonius Ziekenhuis 2e kwartaal 2023

Het Anthonius Ziekenhuis te Sneek stelt mij in de gelegenheid om, van 1 april tot 30 juni 2023, mijn werk te exposeren. Je vindt mijn schilderijen op de galerij van de 1e-etage.

Kunst speelt een belangrijke rol in het ziekenhuis van Antonius. Doel van kunst is het bijdragen aan een goed werk- en leefklimaat in het ziekenhuis. Kunstwerken zijn soms herkenningspunten (oriëntatiepunten) voor patiënten, bezoekers en medewerkers. In de gang op de begane grond, eerste en tweede verdieping op de galerijen van de poliklinieken zijn exposities van verschillende kunstenaars te zien.

“Hoe een balletje kan rollen”: De kunstcommissie van het Antonius Ziekenhuis kreeg mijn werk “in the picture” via mijn deelname aan Makkum Art.

Terugblik:

Mijn werk kwam op deze prachtige galerij mooi tot zijn recht. Zeker in vergelijk met de manier waarop ik mijn schilderijen kan tonen in mijn atelier en woonhuis. Ik heb dat als positief ervaren tijdens de (ver)koopbezoeken van geïnteresseerden.

Ik ontving veel complimentjes van zorgverleners en bezoekers. Fijn dat kunst juist in dit ziekenhuis als positief wordt ervaren.

Tot mijn verassing verkocht ik gedurende de expo in het Antonius vier grote werken.